Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Microsoft Office 365-konsulent
Whole Denmark Created: 26/08/2021
Closed for applications

Er du god til at ”forstå” kundernes forretning og deres behov, og omsætte din forståelse til en digitaliseret eller automatiseret løsning, som giver værdi for kunden?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske vores næste Business Services Konsulent.

Som Microsoft Office 365- Konsulent i netIP bliver din primære opgave at lave løsninger indenfor digitalisering og effektivisering.

Du har en uddannelse som datamatiker eller tilsvarende og har oparbejdet lang erfaring med Office 365, Sharepoint og Power-platformen - herunder bl.a. Power Automate, PowerApps og Dataverse. Du er vant til at arbejde som konsulent og forstår vigtigheden af en god kunderelation.

Derudover har du erfaring med udviklingsprojekter og Azure services ligesom du har erfaring med udvikling af SPFx - gerne med brug af React.

Du har en god forretningsforståelse og er god til at sætte dig ind i kundernes problemstillinger, og du motiveres af at gøre en forskel for kunderne ved at skabe gennemarbejdede og fremtidssikrede løsninger.

Du er dygtig til at kommunikere og formår at skabe en tæt, loyal og værdiskabende dialog med kunderne.

Du arbejder selvstændigt, struktureret og proaktivt og kan tilrettelægge din egen hverdag og levere ydelser af høj kvalitet.

Vi tilbyder masser af faglige udfordringer og ansvar der matcher dine kompetencer og ambitioner samt mulighed for både personlig og professionel udvikling og sparring med dygtige kolleger i teamet.

Du bliver en del af en stærk og dynamisk virksomhedskultur, og du kan frit vælge, hvilket af vore 7 kontorer (Holstebro, Herning, København, Thisted, Viborg, Aalborg, Aarhus), der skal være din primære hjemmebane – du må dog regne med, at du af og til skal møde ind på et af vore andre kontorer.

Som ansat i netIP deltager du i den fælles pensions-, sundheds- og kantineordning. Herudover får du PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Vi tilbyder en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med.

I netIP har vi fokus på det hele menneske. Dermed forstår vi vigtigheden af, at trivsel gælder for såvel arbejds- som privatlivet. Derfor har vi etableret netIP familyCARE, en fond som støtter dig og familien, hvis I skulle havne i en vanskelig situation.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

For yderligere information om stillingen kan du kontakte Tina Lindbæk (Teknisk Leder Herning) på +45 7874 3801 eller Berit Møller (HR-ansvarlig netIP) på +45 8219 4494

 

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application

netIP
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here