Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.
Indkøbsleder med erfaring i beregning og indkøb af totalentrepriser til AG GRUPPEN.
Funen Created: 02/07/2021
Applications will be screened regularly.

Virksomhed:

AG GRUPPEN er en projektudviklings virksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986.

Hos AG GRUPPEN udvikles byggeprojekter i samarbejde med arkitektfirmaer, investorer og brugere der med byggeriets arkitektur og funktionalitet skaber attraktive boliger og erhvervsbyggeri. Byggerierne udføres af underentreprenører og styres af AG GRUPPENs projekt- og byggeledelse der er placeret på byggepladsen under hele byggeriet. Blandt kunderne finder man de danske pensionskasser og store private ejendomsselskaber. AG GRUPPEN har base i Odense og kontor i København og Aarhus. Der er i dag ca. 74 medarbejdere beskæftiget, primært ingeniører, konstruktører byggeteknikere og funktionærer. Læs mere om virksomheden på www.aggruppen.dk   

Jobbet:

Som indkøbsleder får du ansvar for at drive indkøbs processen på udvalgte projekter, og indgår i et dynamisk team med reference til kalkulations- og indkøbschefen. Du vil indgå i en matrixorganisation, hvor projektreferencen på det enkelte projekt er projektchefen.

Du er med på projekterne fra idéfasen til færdigt byggeri og stillingen spænder derfor bredt, med mange udfordringer, og stort ansvar, men indeholder også muligheden for at være med til og sætte dit eget præg på byggerierne og medvirke til at afdelingen udvikler sig i en retning hvor modelbaseret kalkulation er en naturlig del af dagligdagen.

Opgaverne spænder fra etablering af økonomisk overblik og beslutningsgrundlag for entreprise omkostninger, fra et skitseforslag, til efterfølgende at sikre beregning og kalkulation af projekterne gennem udbud af entrepriserne, samt forhandling og kontrahering, indenfor de fastlagte økonomiske rammer, som er lagt i fællesskab med projektchefen på sagen.

Derudover vil du blive involveret i andre spændende opgaver, som f. eks. udvælgelse af samarbejdspartnere, og forhandling af års- og samhandelsaftaler.  

Faglige kompetencer:

Du har erfaring med beregning, forhandling og projektledelse, fra anden entreprenørvirksomhed, og har lyst til at gøre et karriereskifte og bruge dine kompetencer på en ny måde. Du har en bred byggefaglig viden, og erfaring med at skabe det økonomiske beslutningsgrundlag af hele forløbet, i forbindelse med byggeriets aftaleforhold, for store og gerne flere byggeprojekter samtidig.

Din baggrund kan f.eks. være ingeniørmæssig uddannelse, eller som bygningskonstruktør, indenfor byggeri, og gerne en håndværksmæssig baggrund. Endelig har du en solid økonomisk indsigt, god forretningsforståelse, kombineret med stærke kontakt- og forhandlingsevner, og gennemslagskraft. Derudover har du stærke kompetencer på analyse, struktur og overblik, samt gode IT-kundskaber. Kan anvende Sigma, Revit og 3D modeller, Solibri. Kendskab til BIM. Officepakken er et integreret værktøj i din dagligdag.

Personlige kompetencer:

Som person besidder du et stort drive, er entusiastisk, har en proaktiv indstilling, samt er nytænkende og har lyst til at udfordre ”det vi plejer” og kan fremelske forudseenhed. Du tager 100% ejerskab på opgaverne, selvom du indgår i teams. Du er ærlig og står ved dine holdninger. Du er resultatorienteret og aktiv i processerne, og god til at kommunikere.

Virksomheden tilbyder:

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og velrenommeret virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag. Du vil blive grundigt introduceret i AG GRUPPEN’s forretning, og få vejledning og støtte i dit arbejde. Lønpakken indebærer fast løn inkl. pension. Der er optimale muligheder for udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jørgen Ole Jensen på 60 17 17 07 joj@rekrutteringsteam.com  Ansøgningsfrist snarest muligt – samtaler afholdes løbende.

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed, i henhold til GDPR.

 


AG GRUPPEN
Hollufgård, Hollufgårds Allé 12
5220 Odense SØ
http://www.aggruppen.dk
Questions about the position
Jørgen Ole Jensen
Rekrutteringskonsulent
60171707
{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Hollufgård, Hollufgårds Allé 12
5220 Odense SØ
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here