Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Salgsansvarlig med flair for markedsføring
Elsker du at sælge og vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge?
Copenhagen area Created: 08/01/2021
Closed for applications

Så er der nu mulighed for, at blive en del af teamet hos Team Tours.

Team Tours er en mindre virksomhed, som styrker børn og unge i en positiv retning ved hjælp af forskellige konceptuelle teamaktiviteter. Vi tilbyder aktiviteter, der tilpasses de unges behov, hvilket kan være lige fra hytteture, samarbejdsøvelser, overlevelsesture, klartring mv., dvs. koncepter af både længere og kortere varighed. 

I stillingen som salgsansvarlig vil din primære rolle være opsøgende salg til nye og eksisterende kunder. Du vil få en bred kontaktflade og vil hovedsagelig have kontakt til ledere på erhvervs-, special- og folkeskoler. Vi tilbyder en bred palette af forskellige aktiviteter. For at opnå succes i jobbet er det derfor vigtigt, at du har forretningforståelse og du kan sætte dig ind i kundens og børnenes behov for derigennem at sikre, at koncepterne tilpasses bedst muligt. 
I stillingen vil du også få ansvaret for, at Team Tours vækster gennem online markedsføringsinitiativer. Det kan være opdatering af hjemmesiden, sende nyhedsbreve samt sikre en målrettet online markedsføring. 

Dine opgaver vil være:
- booke møder til nye og eksisterende kunder via telefon
- gennemføre møderne og fremlægge koncepterne
- håndtere indkomne kunder 
- udarbejdelse af tilbud samt sikre opfølgning
- være med til at afdække kundernes behov og ønsker 
- opdatering af hjemmeside i samarbejde med et marketingbureau 
- sikre Team Tours online tilstedeværelse ved opbygning af en markedsføringsstrategi / aktiviteter

I stillingen lægges der vægt på, at du:
- motiveres af at sælge og kan lide at se resultater
- er opsøgende og har erfaring med både telefonisk og personlig kontakt til kunder
- kan lytte, forstå og afdække kundens behov
- er systematisk, initiativrig og kan afslutte opgaven
- er troværdig og relations skabende i din kommunikation
- har erfaring fra salg i et tidligere job
- Det er en fordel, hvis du har kendskab til og forståelse for online markedsføring

Som person kan du lide at have mange kontakter. Du trives ved at arbejde selvstændigt med opgaverne, tage ansvar for dit eget arbejde samt sikre resultater. Du skal have forståelse for diversitet, være omgængelig samt kollegial. Hos Team Tours hjælper vi hinanden i mål, også selv om arbejdsopgaverne i travle perioder, kan være udenfor for ens eget ansvarsområde.

Hvem er vi? 
Team Tours en ambitiøs virksomhed der i 10 år har tilbudt teamaktiviteter til børn og unge. Vi har en bred samarbejdspalette af rektorer og uddannelsesledere på erhvervs-, special- og folkeskoler. Vi består af et mindre fast team på kontoret, men har ca. 100 freelance instruktører tilknyttet, som er de udførende på aktiviteterne. Vi brænder for at gøre en positiv forskel for børn og unge. Vores tilgang til arbejdet ses i vores værdier som er ansvarlighed, kompetence, pålidelighed, rettidig omhu samt kollegialitet. 

Team Tours tilbyder dig
Du vil blive en del af en virksomhed med ambitioner og hvor der er en god uformel stemning. Du vil komme til at arbejde med engagerede og kompetente kolleger, som sammen ønsker at nå vores fælles mål - at gøre en positiv forskel for børn og unge. Vi arbejder ud fra følgende filosofi: Det skal være sjovt at være her, men det er ikke for sjov vi er her! Vi har et lille hyggeligt kontor, som ligger centralt i København og tæt på offentligt transport.

Vil du høre mere eller er interesseret i stillingen?
HRpeople hjælper med ansættelsen, og har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Anette på mobil 28560903 eller alc@hrpeople.dk. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler. 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Team Tours
Pustervig 4, 3. TH
1126 København
http://teamtours.dk/
Team Tours specializes in team building for children and young people in primary schools, high schools, SFOs, leisure clubs, etc. who seek togetherness, challenges and experiences through exciting outdoor activities.
{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Pustervig 4, 3. TH
1126 København

Team Tours
Pustervig 4, 3. TH
1126 København
http://teamtours.dk/
Team Tours specializes in team building for children and young people in primary schools, high schools, SFOs, leisure clubs, etc. who seek togetherness, challenges and experiences through exciting outdoor activities.
Linkedin Facebook Twitter Send to a friend

Sign inNew password


Register here