Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Communication & Content Manager
Vi søger en sproglig ekvilibrist, der vil tage ansvar for vores kommunikation og indhold på samtlige kanaler.
Jutland (Central) Created: 04/05/2023
Closed for applications

Er du et kommunikativt kreerende menneske, der på én og samme tid bevarer jordforbindelsen til forretningsverdenen? Måske kender du endda til it eller tech branchen (ja vi ved sgu godt, at vi strammer den nu!)

Vi er et stærkt fællesskab, smækfyldt med engagerede it-mennesker, der brænder for at gøre en forskel for os selv, hinanden og de kunder det hele jo handler om. Vi er altid i bevægelse, helst fremad og med et jævnt frisk tempo. Vi tror på, at vi skal være tætte på hinanden og vores kunder, menneskeligt såvel som geografisk, hvorfor vi pt. har otte kontorer i det ganske land – og kursen er sat mod endnu flere.

 

Si’ mig, hvad handler det hele så om (jobbet altså)?

Din kerneopgave er at være ansvarlig for planlægning, produktion, koordinering og eksekvering af vores kommunikationsindsats på samtlige kanaler (fra de interne kanaler til de eksterne som social, web, markedskommunikation, mail og presse)

Du kommer på opdagelse i værdien af vores DNA, så du kan kommunikere denne i såvel menneskelige som forretningsmæssige værditermer, som målgrupperne værdsætter og forstår.  Du vil sikkert gøre dette igennem din oprigtige nysgerrighed til dine kolleger (og kunder), som har alle svarene, når du stiller de rigtige spørgsmål.

Jobbet spænder vidt fra det udførende, skabende (skrivende), til det koordinerende (bureauer, internt mv.), men i høj grad også til det kommunikationsrådgivende (til ledelse, intern kommunikation etc.)


Ja, ja, det lyder jo meget godt, men hvem er du så?

Du er en bomstærk og erfaren kommunikatør med relevant erhvervserfaring. Kommunikation er dit fag, mennesker og it dit felt og formidling din passion.

Vi har selvfølgelig endnu flere håb og drømme til dine kompetencer:

Erfaring >5 år – erfaring fra it/tech er en fordel

Erfaring med flere af kommunikationens facetter; intern kommunikation, markedskommunikation, content creation (inbound), kommunikativ sparring til ledelsen, SoMe, strategisk kommunikation, retorik etc.

Forretningsforståelse – du forstår værdikæder, forretningssammenhænge og interessenter.

Oprigtig og præcis nysgerrighed – du stiller de rigtige spørgsmål efterhånden som du – nærmest helt journalistisk – arbejder dig tættere og tættere på sagens kerne.

Lang videregående uddannelse inden for kommunikation, retorik eller alternativt indenfor journalistik.

Kvalitetskrav generelt. Du er retstavningens ukronede konge eller dronning – der er så godt som ingen, der har noget på dig her!

Kendskab til det digitale landskab i marketing – det er bare marketingsnak for, om du har kendskab til alt fra SEM, analytics/tracking, SoMe, Marketing Automation, CTA’er, CMS etc.


Du er selvfølgelig et menneske… men ikke et hvilket som helst menneske;

  • Du gemmer dig ikke bag skærmen, som en anden mail-kriger. Du ser mennesker i øjnene
  • Du har dybde og substans som menneske og fagperson – og du deler gerne ud af den
  • Du holder hvad du lover, og fortæller det som det er, når tingene ikke går som forventet
  • Du er ærlig over for dig selv og andre, selv når det niver lidt
  • Du har ikke nødvendigvis brug for at være ”festens midtpunkt”, men du er komfortabel i sociale sammenhænge
  • Du er flittig og får en masse fra hånden – og kommer nemt i flow
  • Du har styr på dine ting fagligt, og du har et naturligt drive for at holde trit med tiden
  • Du er struktureret og har overblik samt evnen til smidigt at tilpasse dig til terrænet, når landkortet måske ikke helt passer

 

Hvordan er det så at komme til netIP? 

Vi kunne godt skrive en masse, men hør hellere Carina fortælle om sin opstart i netIP i denne video.

 

Din leder, hvad med ham?

”Det er vigtigt for mig at være et godt menneske, der er tro mod mig selv, og dét jeg tror på. Det tager jeg naturligvis med mig som leder i netIP. Du kan forvente, at jeg åbent og ærligt viser dig, hvem jeg er, og at jeg har en klar forventning om at du gør det samme. Du kan samtidig forvente en oprigtig interesse i dig som menneske, nogle høje krav, men også omsorg når det er svært. Dertil også frihed under ansvar og samtaler med dybde, menneskeligt såvel som fagligt, en (perle)række af gode (!) farjokes og alle de pizza-bagerråd det skulle være”. Leder af Marketing Mike Overgaard

 

Det er da vist kun rimeligt, at vi også tilbyder dig noget, når vi nu stille så mange krav:

Du får et selvstændigt job i en virksomhed, hvor vores 180 it-mennesker er vores et og alt. Du har fantastisk mange muligheder for at sætte dit eget præg på såvel substansen som rammerne omkring jobbet – selvfølgelig med de rette argumenter og ild i øjnene.

En konkurrencedygtig løn tilpasset dine kompetencer og erfaring,  fælles pensions-, sundheds- og kantineordning. PC, arbejdstøj, betalt bredbånd og mobilabonnement, mobiltelefon med tilbehør via bruttolønsordning (med tilskud fra virksomheden). Faglige og sociale arrangementer og velfungerende lokale personaleforeninger.

I netIP er vi som en familie og i en familie passer man godt på hinanden. Derfor har vi fonden netIP familyCARE, som rækker ud til ansatte og deres familier, hvis de møder udfordringer på livets vej.

 

Søg jobbet før din superirriterende (og dygtige) ”studiekammerat” fra Uni

Vil du høre mere, så giv Leder af Marketing, Mike Overgaard et kald på tlf. 8219 4468 / 2777 4468 eller send ham en mail på mio@netip.dk 

Vi håber, vi kan blive kolleger fra medio august/primo september.

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Carina fortæller om sin start som Forretningskonsulent i netIP

netIP
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend  Print

Sign inNew password


Register here