Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Dygtig og teamorienteret Supportkonsulent til vores Service Desk
Vi søger dig, der brænder for at levere den gode kundeoplevelse sammen med dygtige kolleger
Jutland (Central) Created: 10/11/2021
Closed for applications

I netIP arbejder vi hver dag hårdt for at sikre, at vores kunder er glade og tilfredse. Medarbejderne i vores Service Desk spiller en væsentlig rolle i at få dette til at lykkes. Så er du god til at tale med kunder og samtidig god til at løse deres tekniske udfordringer, er det lige dig, vi står og mangler på vores kontor i Herning.

I netIP´s Service Desk leveres support på flere niveauer alt efter kundens behov og ønsker. Der er løbende tæt dialog med kunden for hele tiden at optimere samarbejdet og sikre bedst mulig brugertilfredshed. Opgaverne består af first, second og i nogle tilfælde også third level support.

Vi forestiller os, at du kommer med erfaring fra en lignende stilling, eller måske er du nyudlært IT-Supporter eller Datatekniker, men med solide tekniske evner og høje ambitioner. Du tager ansvar for dine opgaver og har et stort drive i hverdagen - derudover tænker vi også, at du har bred erfaring med forskellige Microsoft teknologier.

Du vil blive en del af et engageret team på vores kontor i Herning, hvor alle står sammen om at løse kundernes udfordringer. Du vil kunne se frem til en afvekslende hverdag, hvor opgaver og prioriteringer kan ændre sig fra time til time. Ligeledes vil du blive del af en vagtordning, som også skal dække aftener og weekender.

Vi kan tilbyde dig en plads i en virksomhed med en sund og stærk kultur. Vi står sammen om at levere den bedste kundeoplevelse, så du efter endt arbejdsdag kan gå hjem med følelsen af at have gjort en positiv forskel. Du får masser af dygtige kolleger, som alle står klar til at hjælpe dig, så du løbende kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.

I netIP tror vi på, at det er mennesker, der gør forskellen. Du kan derfor forvente nærværende ledelse og interesse for dig og dine ambitioner. Vi tilbyder ikke en fast karrierevej, men hjælper dig i den retning, der passer til dine ønsker og talenter. 

Som ansat i netIP deltager du i den fælles pensions-, sundheds- og frokostordning. Herudover får du PC, mobiltelefon, arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Du tilbydes en fast konkurrencedygdig månedsløn, som er tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med.

Vi behandler ansøgningerne løbende og opfordrer dig derfor til at søge hurtigst muligt.

For yderligere information om stillingen, kan du kontakte Heine Jensen på tlf. 7874 3859 eller Berit Møller på tlf. 8219 4494.

Vi glæder os til at modtage din ansønging.

 

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Poulsgade 6-8
7400 Herning

netIP
Poulsgade 6-8
7400 Herning
http://www.netip.dk
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here