Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Er du en holdorienteret "IT-nørd"?
Og har du erfaring med de nyeste teknologier i branchen?
Whole Denmark Created: 04/11/2021
Closed for applications

netIP søger nu dygtige IT-konsulenter til alle lokationer: Herning, Aarhus, København, Aalborg, Holstebro, Thisted og Viborg.

 

Du har nu mulighed for at komme med på holdet hos en af branchens mest innovative IT-leverandører. Vi har masser af glade kunder, og flere er på vej ind. Derfor søger vi til yderligere udvikling dygtige og erfarne konsulenter, som brænder for at være med til at give vores kunder den bedste oplevelse.

 

Hos netIP bliver alle kunder tilknyttet et kundeteam, som du bliver en del af. Du vil især komme til at arbejde med rådgivning, implementering og dokumentation indenfor de nyeste teknologier, som f.eks:

  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Intune
  • Microsoft Defender
  • Microsoft Windows Virtual Desktop
  • Netværk f.eks. Cisco & Fortinet

 

Du er måske uddannet Datatekniker el.l, og har en bred viden indenfor generel IT og sikkerhed, hvor du måske har en  specialistviden inden for et enkelt eller to områder.

 

Som person motiveres du af at gøre en teknologisk forskel hos kunderne, hvor du formår at skabe en tæt og værdiskabende dialog. Du trives i et teamorienteret miljø, hvor du forstår værdien af samarbejde på tværs i organisationen. Du arbejder struktureret og proaktivt for at nå dine mål og leverer ydelser af høj kvalitet. Du er nysgerrig, og det falder dig naturligt løbende at holde dig opdateret med nye og eksisterende teknologier indenfor dit område. 

 

I netIP har vi meget fokus på det hele menneske og udvikling af den enkelte. Som del af netIP bliver du derfor ikke betragtet som midlet til at nå målet – du er målet. Lige præcis derfor er din indstilling, dine interesser og dine ambitioner nøglen til succes hos netIP. Vi tilbyder masser af faglige udfordringer og ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner.

 

Som ansat i netIP deltager du i den fælles sundhedsforsikring, pensions-, og kantineordning. Herudover får du PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Vi tilbyder en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med.

 

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

 

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Tina Lindbæk på tlf. 52262501, Peter Bjørndal på tlf. 51386614 eller Joakim Halvorsen på tlf. 27774452.

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application

netIP
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here